ΝΑΠΟΛΙ

Η Νάπολι έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μαραντόνα

Η Νάπολι έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μαραντόνα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Το "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" έζησε μεγάλες στιγμές λίγο πριν από την έναρξη του Νάπολι - Λάτσιο, με τους παρτενοπέι να παρουσιάζουν στο κοινό τους το άγαλμα που έφτιαξαν προς τιμήν του "Πίμπε Ντ'Όρο" έναν χρόνο μετά το θάνατό του.

Η Νάπολι αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (28/11, 21:45, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24) την Λάτσιο για την 14η αγωνιστική της Serie A, με το αγωνιστικό κομμάτι να μπαίνει πάντως σε δεύτερη μοίρα για αρκετή ώρα λόγω Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ήταν η στιγμή που "πάγωσε ο χρόνος", με τους παρτενοπέι να επιθυμούν να τιμήσουν τον θρυλικό και αγαπημένο τους Ντιέγκο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του (25/11/20) και να κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που κατασκεύασαν προς τιμήν του λίγο πριν πριν από την έναρξη του αγώνα με τους λατσιάλι.

Το άγαλμα αυτό βρήκε τη θέση του έξω από το γήπεδο πριν λίγα 24ωρα, με τη διοίκηση της Νάπολι να το μεταφέρει εντός γηπέδου για να το θαυμάσουν οι τιφόζι της και τις εξέδρες να σείονται από επιδοκιμασίες και το σύνθημα "Ολέ, ολε, ολέ, Ντιέγκο, Ντιέγκο".

Πέρα από τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εντός του γηπέδου για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος βρέθηκε και ο πρώην ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι, Κοράντο Φερλαΐνο και ο δήμαρχος της πόλης της Νάπολης, Γκαετάνο Μανφρέντι, ενώ τίμησε τους Ναπολιτάτους και τη μνήμη του Μαραντόνα με την παρουσία του και ο Τζάνι Ινφαντίνο.

"Ο Μαραντόνα μάς έκανε να ερωτευτούμε το ποδόσφαιρο, ακόμα και όσοι δεν είναι οπαδοί της Νάπολι. Ήταν ένα μοναδικό και εκπληκτικό ταλέντο.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι θέαμα, το πάθος που υπάρχει εδώ δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο. Με κάποιες βελτιώσεις μπορεί να φτάσει στην κορυφή", τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της FIFA.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ