COPA LIBERTADORES

Η Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε στο Μπομπονέρα 59 χρόνια μετά τον αποκλεισμό από τη Σάντος του Πελέ

Οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορ απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Κορίνθιανς
Οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορ απογοητευμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Κορίνθιανς © 2022 VICTOR R. CAIVANO / AP IMAGES

Η Κορίνθιανς έγινε η πρώτη βραζιλιάνικη ομάδα που απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς στο Μπομπονέρα στο πλαίσιο του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά τη Σάντος του Πελέ το 1963.

Μετά το 0-0 στη Βραζιλία, Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιας έμειναν στο 0-0 και στην Αργεντινή στο Μπομπονέρα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται τελικά στα πέναλτι, όπου επικράτησαν οι Βραζιλιάνοι με 6-5.

Κάπως έτσι, η Μπόκα Τζούνιορς αποκλείστηκε στη φάση των "16" από το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η Κορίνθιανς έγινε η πρώτη βραζιλιάνικη ομάδα που την απέκλεισε εντός έδρας μετά τη Σάντος του Πελέ το 1963.

Στο πρώτο παιχνίδι η Σάντος επικράτησε εντός 3-2, ενώ στο Μπομπονέρα έκανε την ανατροπή, παίρνοντας τελικά τη νίκη και την πρόκριση με 2-1.

Θυμίζουμε πως Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιας αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων. Η Κορίνθιανς επικράτησε 2-0 εντός έδρας, ενώ το δεύτερο ματς έληξε 1-1 στην Αργεντινή.

TAGS COPA LIBERTADORES ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ