ΑΓΓΛΙΑ

Η Μπέρνλι επέστρεψε στην Premier League με την εκτός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο

Η Μπέρνλι επέστρεψε στην Premier League με την εκτός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο
PRINT SCREEN

Έναν μόλις χρόνο μετά από τον υποβιβασμό της στην Championship η Μπέρνλι επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, με την ομάδα του Βενσάν Κομπανί να επικρατεί 2-1 εκτός έδρας της Μίντλεσμπρο και να εξασφαλίζει την παρουσία της στη νέα Premier League.

Την επιστροφή της στην Premier League, έναν μόλις χρόνο μετά από τον υποβιβασμό της, πανηγυρίζει από την Παρασκευή (7/4) η Μπέρνλι. Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί επικράτησε με 2-1 της Μίντλεσμπρο στο "Ρίβερσαϊντ" με τα γκολ των Μπαρνς στο 12' και Ρόμπερτς στο 66' (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσούμπα Άκπομ με πέναλτι στο 48ο λεπτό) και έφτασε στους 87 βαθμούς, με το +19 έναντι της 3ης Λούτον να της εξασφαλίζει την άνοδο επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του μαραθωνίου της Championship.

Άνοδο που τη δικαιούται 100% αν αναλογιστεί κάποιος ότι είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο ενώ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας από τις 25 Οκτωβρίου. Η ομάδα από τον Λάνκασαϊρ χρειάζεται μόλις 11 πόντους στα επτά παιχνίδια που της απομένουν για να πάρει και τον τίτλο, ενώ με 13 θα γίνει η πρώτη στην Championship που θα σπάσει το φράγμα των 100 πόντων μετά από την Λέστερ τη σεζόν 2013-14.

Σημειώνεται πως η Μπέρνλι υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα (10/4) την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την τελευταία ομάδα που την κέρδισε στο πρωτάθλημα πριν από 19 αγωνιστικές, με τους κλάρετς να καμαρώνουν για το γεγονός πως κέρδισαν την άνοδο στην Premier League και τις τρεις τελευταίες σεζόν που βρέθηκαν στη δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ