ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να "δέσει" τον Γκάβι στο Καμπ Νόου μέχρι το 2027

Ο Γκάβι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Έλτσε στο Καμπ Νόου για τη La Liga
Ο Γκάβι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Έλτσε στο Καμπ Νόου © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα θέλει να "δέσει" τον Γκάβι με νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στο Καμπ Νόου μέχρι το 2027, αυξάνοντας μάλιστα, τη ρήτρα αποδέσμευσής του στο 1 δισ. ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπαρτσελόνα κάνει κινήσεις και παίρνει αποφάσεις, που πρόκειται να τις αποφέρουν στο μέλλον.

Αν και η ομάδα έμεινε εκτός τίτλων έμεινε τη φετινή σεζόν, η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Μπαρτσελόνα και γενικότερα της Ισπανίας είναι ο Γκάβι, γι' αυτό και οι Καταλανοί θέλουν να τον "δέσουν" στο Καμπ Νόου για όσα περισσότερα χρόνια μπορούν.

Ο 17χρονος μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τους "μπλαουγκράνα". Το συμβόλαιο του νεαρού Ισπανού λήγει το 2023 και η Μπαρτσελόνα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει. Έτσι, έχει βάλει ήδη μπροστά τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το νέο συμβόλαιό του αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ αναμένεται να αυξήσει την τρέχουσα ρήτρα αποδέσμευσης από 50 εκατ. ευρώ σε 1 δισ. ευρώ, όπως ακριβώς έκανε και με τους Πέδρι, Φάτι και Αραούχο.

Τη φετινή σεζόν ο 17χρονος έχει καταγράψει 47 συμμετοχές με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", σκοράροντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ