ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει στον Ντεμπελέ ισάξιο συμβόλαιο με του Φάτι και περιμένει το "ναι"

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει στον Ουσμάν Ντεμπελέ πως η πρόταση που του έχει καταθέσει είναι στο ίδιο μισθολογικό επίπεδο με εκείνη του Ανσού Φάτι και περιμένει να ακούσει τις επόμενες ημέρες το "ναι" από τον Γάλλο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ. Αν και από την Παρασκευή (1/7) ο Γάλλος εξτρέμ έπαψε επίσημα να είναι παίκτης των "μπλαουγκράνα", αφού έληξε το συμβόλαιό του, στο Καμπ Νου συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Από τη μεριά του ο 25χρονος θέλει να συνεχίσει στους Καταλανούς, αλλά προσπαθεί να πιέσει τον σύλλογο να καταθέσει καλύτερη προσφορά από εκείνη που του είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Βέβαια, η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, με τον Τσάβι μάλιστα να ξεκαθαρίζει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον παίκτη πως: "Ή δέχεσαι την προσφορά που έχεις από τον Δεκέμβριο ή τέλος".

Παρά το γεγονός ότι με τη νέα πρόταση ο Ντεμπελέ θα δει τον μισθό του να μειώνεται κατά 40%, οι Καταλανοί έχουν ξεκαθαρίσει πως θα είναι στο ίδιο μισθολογικό επίπεδο με του Ανσού Φάτι, το wonderkid της ομάδας, στο οποίο έχει επενδύσει "τυφλά".

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (27/6), όμως έκτοτε ο ατζέντης του Ντεμπελέ δεν έχει επανέλθει με απάντηση. Παρόλα αυτά, βέβαια οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου θεωρούν πως αργά ή γρήγορα ο Γάλλος διεθνής θα πει το "ναι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ