ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έσπασε τα κοντέρ με 30 νίκες σε 30 αγώνες στην Primera División γυναικών

Η Αλέξια Πουτέγιας πανηγυρίζει μαζί με τις συμπαίκτριές της γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League γυναικών | 22 Μαρτίου 2022
Η Αλέξια Πουτέγιας πανηγυρίζει μαζί με τις συμπαίκτριές της γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League γυναικών | 22 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η αδιανόητη σεζόν της Μπαρτσελόνα στην Primera División γυναικών ολοκληρώθηκε με την 30ή νίκη της σε ισάριθμους αγώνες!

Η Μπαρτσελόνα έσπασε τα κοντέρ στην Primera División γυναικών, αφού σημείωσε την 30ή νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φινάλε της σεζόν, απέναντι στην Ατλέτικο.

Το 2-1 στο "Γιόχαν Κρόιφ" ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, με τις Καταλανές να έχουν φανταστικές επιδόσεις και στα γκολ, με 159 υπέρ (2η η Ατλέτικο με 71) και 11 κατά (2η οι Μαδριλένοι με 28).

Η επίδοση μοιάζει απολύτως φυσιολογική, αφού η Μπαρτσελόνα σημείωνε μόνο νίκες και στο Champions League μέχρι το δεύτερο ημιτελικό, όταν η Βόλφσμπουργκ έγινε η πρώτη ομάδα που τη νίκησε. Βέβαια, το 2-0 στη Γερμανία ήρθε έπειτα από το 5-1 στη Βαρκελώνη, με τις "μπλαουγκράνα" να περιμένουν στον τελικό της 21ης Μαΐου τη Λιόν για να διατηρήσουν τα σκήπτρα.

Στην αρχή της σεζόν κατέκτησαν και το Supercopa de España με δύο νίκες (1-0 και 7-0) επί της Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζουν και στα ημιτελικά του Copa de la Reina, όπου ήδη έχουν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ