ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Άλβες ότι δεν θα τον ανανεώσει

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι με την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με τη SPORT οι Καταλανοί τον έχουν ήδη ενημερώσει για την απόφασή τους να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Η επιθυμία του Ντάνι Άλβες να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Βραζιλιάνος, που επέστρεψε στο Καμπ Νόου τον περασμένο Δεκέμβρη, ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Καταλανούς, ώστε να μπορέσει αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με τη SPORT όμως, ο 39χρονος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τη διοίκηση να τον ενημερώνει την Τετάρτη (15/6) το πρωί για την απόφαση του συλλόγου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ήταν πρόθυμος να υπογράψει για έναν χρόνο, με ρήτρα που θα επέτρεπε στην Μπαρτσελόνα να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, η διοίκηση θεώρησε ότι η θέση του έχει κα ληφθεί και γι' αυτό τον ενημέρωσαν, ώστε να αναζητήσει νέα ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Άλβες υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 100.000 ευρώ, ενώ θα λάμβανε κι ένα μπόνους ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ αν κατάφερνε να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων της ομάδας.

Χωρίς να καταγράψει συμμετοχή στο Europa League, καθώς δεν ήταν γραμμένος στη λίστα, αγωνίστηκε στα 16 από τα 22 παιχνίδια των "μπλαουγκράνα", ξεπερνώντας το 60% που απαιτούσε το συμβόλαιό του για την ενεργοποίηση του μπόνους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ