ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έκανε στοκ από "W" και ξανατυπώνει φανέλες Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα δίπλα στον Τζουάν Λαπόρτα | 20 Ιουλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα δίπλα στον Τζουάν Λαπόρτα | 20 Ιουλίου 2022 @2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Οι άνθρωποι των μπουτίκ της Μπαρτσελόνα βρήκαν λύση στο πρόβλημα με την έλλειψη... W που είχε προκύψει λόγω του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Η πιο απίθανη εξέλιξη των τελευταίων ημερών για την Μπαρτσελόνα είχε αίσιο τέλος. Οι φίλαθλοί της μπορούν να προμηθεύονται ξανά αυθεντικές φανέλες με το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην πλάτη, αφού οι άνθρωποι των μπουτίκ μπορούν να τυπώσουν ξανά το όνομα του Πολωνού επιθετικού.

Το πρόβλημα εδώ και λίγες ημέρες ήταν το γράμμα W, το οποίο περιλαμβάνεται δύο φορές στο επώνυμο του 33χρονου σούπερ σταρ και το οποίο, ως μη σύνηθες στα ονόματα των παικτών που είχε ο σύλλογος, βρισκόταν σε μικρές ποσότητες στις μπουτίκ.

Ο πανζουρλισμός στις πωλήσεις εμφανίσεων που προκάλεσε η αγορά του κατόχου του The Best οδήγησε στην εξάντληση όλων των W που ήταν διαθέσιμα, με συνέπεια να διακοπεί το τύπωμα του ονόματος του Λεβαντόβσκι.

Ωστόσο, μέσω VIDEO στα social media ο σύλλογος ενημέρωσε ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρωτοφανές πρόβλημα και μπορεί να διαθέσει ξανά φανέλες με το όνομα του νέου ηγέτη της επίθεσης των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ