ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απέρριψε δύο προτάσεις 90 εκατομμυρίων ευρώ της Μπάγερν για τον Αραούχο

Barcelona's Ronald Araujo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ronald Araujo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Almeria at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπάγερν έκανε κρούσεις της τάξεως των 90 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Ρόναλντ Αραούχο, αλλά η Μπαρτσελόνα τις απέρριψε καθώς ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός δεν πωλείται.

Η Μπάγερν Μονάχου κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση του Ιανουάριου, αποκτώντας εν τέλει τον Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ αρχικά με δανεισμό, με την αγορά του να ενεργοποιείται από τους Βαυαρούς.

Η Mundo Deportivo αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι η Μπάγερν στράφηκε στην περίπτωση του 24χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα αλλά οι δύο προτάσεις που κατέθεσε δεν απέσπασαν το "ναι" των μπλαουγκράνα.

Αμφότερες οι προτάσεις άγγιξαν τα 90 εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη ήταν 70 εκατομμύρια ευρώ άμεσα και άλλα 20 υπό φμορή μπόνους και η δεύτερη ήταν 80 εκατομμύρια ευρώ και δέκα με την ίδια φόρμουλα.

Ο Αραούχο είναι ο τρίτος αρχηγός της Μπαρτσελόνα, πίσω από τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Τερ Στέγκεν (και μπροστά στην ιεραρχία από τον Φρένκι Ντε Γιονγκ), ωστόσο δεν τίθεται προς πώληση από τους μπλαουγκράνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ