ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αναζητά τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του Ουμτιτί

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα © 2021 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα αναζητά τρόπο για να λύσει το αρκετά υψηλό συμβόλαιο του Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος δεν υπολογίζεται μετά τον Ρόναλντ Κούμαν, ούτε και από τον Τσάβι.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με την Μπαρτσελόνα, με τον καταλανικό σύλλογο να αναζητά τρόπο νια να λύσει το συμβόλαιό του, που εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Ο Γάλλος διεθνής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο Καμπ Νου και να αποδείξει τόσο στην ομάδα, όσο και στον κόσμο της ότι αξίζει και μπορεί να βοηθήσει τους "μπλαουγκράνα".

Από τη μεριά του ο καταλανικός σύλλογος, προσπάθησε να βρει τη "χρυσή" τομή με τον 28χρονο και έτσι, διαπραγματεύτηκε τη μείωση του μισθού του. Οι δύο πλευρές τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία, με την Μπαρτσελόνα πλέον, σύμφωνα με την καταλανική SPORT, να αναζητά έναν τρόπο για να λύσει τη συμφωνία της μαζί του.

Ο μισθός του Ουμτιτί είναι αρκετά υψηλός και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός πλάνων -αρχικά του Ρόναλντ Κούμαν, πλέον και του Τσάβι, ο οποίος επίσης φαίνεται να μην τον υπολογίζει, αυξάνει τη δυσαρέσκεια των Καταλανών.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ