ΚΑΣΕΤΑ GATE

Κατέθεσαν Βοργιάς και Δαλούκας

Κατέθεσαν Βοργιάς και Δαλούκας
INTIME SPORTS

Οι Σωτήρης Βοργιάς και Γιώργος Δαλούκας κατέθεσαν στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, για το σκάνδαλο με τις κασέτες. Διαβάστε τι κατέθεσε ο διεθνής διαιτητής. Από τη Δευτέρα θα κληθούν ως μάρτυρες οι Πιλάβιος και Βασσάρας.

Το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η διαδικασία, με τον παλαίμαχο διαιτητή Σωτήρη Βοργιά, ο οποίος έβγαλε στην επιφάνεια την περιβόητη υπόθεση, να απολογείται πρώτος.

" Έχω την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά", είπε ο Βοργιάς κατά την έξοδό του από την αίθουσα.

Αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του, ακολούθησε ο εμπλεκόμενος διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, που μπήκε στην αίθουσα λίγο μετά τις 10:45.

Ο διεθνής διαιτητής κατέθεσε πως δεν έχει δωροδοκηθεί, αλλά πως έχει δεχθεί πιέσεις, ενώ κατονόμασε πρόσωπα και αποκάλυψε περιστατικά. Επιπλέον, ζήτησε ηθική αποκατάσταση και επιστροφή στη διαιτησία.

Ο Δαλούκας αποχώρησε περίπου στις 12:00, χωρίς φυσικά να κάνει δηλώσεις, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και έναν σωματοφύλακα.

Οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν για την Παρασκευή και αυτή του Αλέξη Κούγια μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Από τη Δευτέρα θα κληθούν ως μάρτυρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασσάρας, ενώ δεν θα κληθούν με αυτήν την ιδιότητα οι Πατέρας, Μαρινάκης και Μπέος.

Ωστόσο, αργότερα στη διαδικασία, υπάρχει περίπτωση να κληθούν ως ύποπτοι με πιθανές κατηγορίες τη δωροδοκία και τον εκβιασμό.

Για την προσεχή Τετάρτη (16/03) έχει κληθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ