ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν θέλει τον Ντε Λιχτ και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους

Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Έμπολι
Ο Ματίας Ντε Λιχτ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν θέλει τον Ματάις Ντε Λιχτ, ενώ οι συζητήσεις ανάμεσα στους Βαυαρούς και τη Γιουβέντους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Μία υπόθεση που εξετάζει γι' αρκετό καιρό είναι αυτή του Ματάις Ντε Λιχτ. Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο του Sky Sport Γερμανίας, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί θέλουν τον Ντε Λιχτ και ο Ντε Λιχτ την Μπάγερν. Οι συζητήσεις μεταξύ της Μπάγερν και της Γιουβέντους έχουν ξεκινήσει και διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα. Οι μπιανκονέρι ζητούν περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι επίσης ενδιαφέρεται και είναι αισιόδοξη πως μπορεί να τον αποκτήσει εξαιτίας της ακριβής τιμής του. Πάντως, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, ο Ντε Λιχτ προτιμάει την Μπάγερν.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2019, όταν τον απέκτησε από τον Άγιαξ για το ποσό των 85,5 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ