ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν έχει ξεχωρίσει τον Τεό Ερναντέζ για αντικαταστάτη του Ντέιβις και το προχωρά

AC Milan's Theo Hernandez, right, celebrates with Noah Okafor after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τεό Ερναντέζ @ 2024 LUCE BRUNO / AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται ήδη για τον αντικαταστάτη του Αλφόνσο Ντέιβις και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τέο Ερναντέζ της Μίλαν, έχοντας ξεκινήσει ήδη της διεργασίες για να τον κάνει δικό της.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, καθώς ζητάει ετησίως 20 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς. Ένα ποσό απαγορευτικό για την Μπάγερν, η οποία ετοιμάζεται ήδη για τη διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τεό Ερναντέζ, εκ των αρχηγών της Μίλαν.

Ο Γάλλος μπακ έχει συμβόλαιο με τους ροσονέρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο σύμφωνα με την εν λόγω πηγή ο ίδιος δείχνει ανοικτός για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η Μπάγερν εκτιμά ότι μπορεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό της τάξεως των 60-70 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μίλαν τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από τη Ρεάλ έναντι 22.8 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ