ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τελ έως το 2029

Bayern's Mathys Tel celebrates end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. Bayern Munich won 3-0. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Mathys Tel celebrates end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between FC Bayern Munich and Lazio at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, March 5, 2024. Bayern Munich won 3-0. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Ματίς Τελ, με τον 18χρονο Γάλλο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029.

Ένα από τα πρώτα μελήματα της Μπάγερν ήταν να "δέσει" τον Ματίς Τελ. Από τις πρώτες αποστολές του -νέου ποδοσφαιρικού διευθυντή- Μαξ Έμπερλ ήταν να επεκτείνει τη συνεργασία των Βαυαρών μαζί του πέραν του 2027 που προέβλεπε το συμβόλαιό του και το πέτυχε, με τον 18χρονο να βάζει την Τετάρτη (06/03) την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029.

"Η επέκταση του συμβολαίου σημαίνει πολλά για μένα. Έχω μάθει ήδη πολλά στην Μπάγερν, εντός και εκτός γηπέδου. Το Μόναχο έχει γίνει σπίτι τόσο για μένα όσο και την οικογένειά μου ενώ και οι οπαδοί είναι σημαντικοί για μένα.

Δεν μπορώ να είμαι ο παίκτης που είμαι χωρίς εκείνους. Όταν παίζεις για την Μπάγερν, θέλεις να κατακτάς κάθε τρόπαιο. Θέλω να σκοράρω και να δημιουργώ γκολ, να παίζω με καρδιά και ενέργεια για την Μπάγερν και να δίνω τα πάντα για αυτό το σύλλογο και τους οπαδούς του", δήλωσε μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Τελ, που μετακόμισε στους Βαυαρούς το καλοκαίρι του 2022 από την Ρεν.

Εξίσου ικανοποιημένος από την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν και ο Μαξ Έμπερλ, ο οποίος επεσήμανε: "Είμαστε χαρούμενοι που ο Ματίς Τελ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν. Είναι ένα σημαντικό θεμέλιο για το μέλλον αυτής της ομάδας. Μαζί του έχουμε ήδη την επόμενη γενιά της Μπάγερν στην ομάδα μας. Ο Ματίς έφτασε στο Μόναχο ως νεαρός παίκτης και στα 18 του έχει ήδη αποκτήσει πολλές σημαντικές εμπειρίες σε κορυφαίο επίπεδο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ