VIRAL

Η Μίλαν "απάντησε" στην Ίντερ και στον Κάνιε Γουέστ με επικό video

Η Μίλαν "απάντησε" στην Ίντερ και στον Κάνιε Γουέστ με επικό video
PRINT SCREEN

Ο Κάνιε Γουέστ ήταν μεταξύ των ξεχωριστών καλεσμένων της Ίντερ στο παιχνίδι της απέναντι στην Ατλέτικο στο "Μεάτσα" και η συμπολίτισσα των νερατζούρι, Μίλαν, βρήκε την ευκαιρία για πικάρισμα λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής του στις εξέδρες.

Η Ίντερ φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης (20/02) την Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League και ένας από τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ήταν ο Κάνιε Γουέστ, με τον διάσημο Αμερικανό ράπερ να παρακολουθεί διά ζώσης την αναμέτρηση φορώντας full face και συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφαλείας του.

Η παρουσία του στο "Τζουζέπε Μεάτσα" ήταν στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Γουέστ να έχει χρησιμοποιήσει μερικά τραγούδια της Curva Nord για ένα κομμάτι από το νέο του άλμπουμ, ωστόσο το γεγονός πως επέλεξε να πάει στο γήπεδο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με μαύρη κουκούλα προκάλεσε ποικίλλα σχόλια.

Έδωσε μάλιστα τροφή στη μεγάλη αντίπαλο της Ίντερ στο Μιλάνο, την Μίλαν, με τους ροσονέρι να πικάρουν τους νερατζούρι για την παρουσία του Κάνιε Γουέστ στο γήπεδο δημοσιεύοντας στον λογαριασμό τους στο Tik Tok ένα περιπαικτικό video.

"Ξεχωριστοί καλεσμένο στο σπίτι της Μίλαν", ήταν ο σχετικός τίτλος, με την Μίλαν να υποστηρίζει πως οι μαυροφορεμένοι επισκέπτες της, αλά Κάνιε Γουέστ, να είναι οι... Ντούα Λίπα, Τομ Κρουζ, Γουίλ Σμιθ και Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ