ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητά 45-50 εκατ. ευρώ για Ζεζούς, στην κούρσα και η Τσέλσι

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Γκαμπριέλ Ζεζούς, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις της, που κυμαίνονται στα 45-50 εκατ. ευρώ. Μετά τις Τότεναμ, Άρσεναλ και Ρεάλ, στην κούρσα προστέθηκε και η Τσέλσι.

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς δεσμεύεται για ακόμα έναν χρόνο με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως η έλευση του Έρλινγκ Χάλαντ στο Έτιχαντ αναμένεται να φέρει αλλαγές στην κορυφή της επίθεσης των Πολιτών, με τον Νορβηγό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ως εκ τούτου, ο Βραζιλιάνος φορ θα χάσει στην ουσία τη θέση του. Από την άλλη, η Σίτι δεν επιθυμεί να τον χάσει ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν, αλλά είναι πρόθυμη να τον πουλήσει, αρκεί να ικανοποιηθούν όμως οι οικονομικές απαιτήσεις της, οι οποίες κυμαίνονται στα 45-50 εκατ. ευρώ.

Τέσσερις είναι οι ομάδες τη δεδομένη στιγμή που διεκδικούν τον 25χρονο επιθετικό, με την Τσέλσι να είναι η τελευταία που μπήκε στην κούρσα, σύμφωνα με την ισπανική AS. Οι "μπλε" ωστόσο, θα μπορούν να κινηθούν για τον Ζεζούς, αφού ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της πώλησης στον Τοντ Μπόλι, που είναι η επικύρωση από τη βρετανική Κυβέρνηση.

Ο χρόνος όμως, δεν είναι με το μέρος της Τσέλσι και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι Άρσεναλ και Τότεναμ, που επίσης, ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο διεθνή. Τέλος, ο Ζεζούς, βρίσκεται στη λίστα και της Ρεάλ σύμφωνα με την ίδια πηγή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ