ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται γι' αρκετό καιρό στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, σύμφωνα με το Athletic το ενδιαφέρον πήρε επίσημη μορφή, καθώς οι κόκκινοι διάβολοι φέρεται να έκαναν πρόταση στον 30χρονο Δανό μέσο.

Ο Έρικσεν αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Μπρέντφορντ και την 1η Ιουλίου μένει ελεύθερος. Φέτος αγωνίστηκε σε 11 ματς στην Premier League με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεσαία γραμμή παραμένει ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα χρειαστεί χρόνος στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι κόκκινοι διάβολοι εξετάζουν τις επιλογές τους.

Η Μπρέντφορντ ενδιαφέρεται για την επέκταση του συμβολαίου του Δανού μέσου, αλλά ο Έρικσεν είχε δηλώσει πρόσφατα πως εξετάζει προτάσεις από διαφορετικά κλαμπ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ