ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Αντσελότι για την επόμενη σεζόν

Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπράγκα
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπράγκα © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με ισπανικά Μέσα έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Premier League και συγκεκριμένα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ σέβεται κι εκτιμά απεριόριστα τον Κάρλο Αντσελότι, γι' αυτό κι επιθυμεί την παραμονή του και μετά από το καλοκαίρι του 2024 που λήγει το υπάρχον συμβόλαιό του κι ελπίζει να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας τους πριν από τα Χριστούγεννα.

Την ίδια στιγμή, όμως δεν είναι σαφές αν ο Ιταλός τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο των "μερένγκες", με τις σειρήνες της εθνικής Βραζιλίας να ηχούν εκκωφαντικά στα αυτιά του για πάνω από έναν χρόνο.

Ωστόσο, η "σελεσαό" δεν είναι η μόνη που τον διεκδικεί, αλλά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα στην Ισπανία, ο Αντσελότι δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Premier League και συγκεκριμένα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 64χρονος που έχει πανηγυρίσει δύο φορές με τη Ρεάλ το Champions League θέλει να μείνει στη Μαδρίτη και προτεραιότητά του είναι να ανανεώσει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ