ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα στην Premier League με 300 εκτός έδρας νίκες

Ο Άντονι Ελάνγκα πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην  Μπρέντφορντ | 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Άντονι Ελάνγκα πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπρέντφορντ | 19 Ιανουαρίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η επικράτηση με 3-1 επί της Μπρέντφορντ χάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού έγινε η πρώτη ομάδα επί εποχής Premier League που φτάνει τις 300 εκτός έδρας νίκες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν χειμαρρώδης στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ το βράδυ της Τετάρτης (19/1) και με τους Ελάνγκα, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, πήρε άνετη νίκη με 3-1 απέναντι στην νεοφώτιστη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η επιτυχία αυτή, πέρα από το να κρατήσει τους κόκκινους διαβόλους στο κυνήγι της 4ης θέσης, έφερε και ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ, αφού τους επέτρεψε να γίνουν η πρώτη ομάδα επί εποχής Premier League που φτάνει τις 300 νίκες μακριά από την έδρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από την Γιουνάιτεντ βρίσκεται η Τσέλσι (259 νίκες) ενώ την πεντάδα σε αυτή την ιδιαίτερη λίστα συμπληρώνουν οι Άρσεναλ (246), Λίβερπουλ (239) και Μάντσεστερ Σίτι (188).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ