ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχάβι

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχάβι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ως το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο Έραν Ζάχαβι, με τον Ισραηλινό φορ που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, να επιλέγει την ομάδα της πατρίδας του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Έραν Ζάχαβι επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην ομάδα από την οποία έφυγε το καλοκαίρι του 2016 για να ακολουθήσει μία διαδρομή σε Γκουανγκζού και Αϊντχόφεν.

Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να δίνει μάχη για την απόκτησή του και να βγαίνει νικήτρια, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 34χρονο φορ και ανακοίνωσε την Κυριακή (26/6) την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου στράικερ είχε δείξει και ο Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν μάλιστα στο στόχαστρό τους τόσο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσο και στην τρέχουσα, με μέσα από το Ισραήλ να αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έδιναν 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Ισραηλινό.

Πέρα από την ελληνική ομάδα, ο παίκτης είχε μπει στο στόχαστρο τόσο της βραζιλιάνικης Μποταφόγκο όσο και μίας ομάδας από τις ΗΠΑ, με τον Ζάχαβι να επιλέγει ωστόσο να επαναπατριστεί και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μακάμπι μετά από έξι χρόνια.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ