ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ζήτησε την αναβολή του ματς με την Άρσεναλ στο League Cup λόγω των πολλών απουσιών

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ εις βάρος της Νιούκαστλ | 16 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ εις βάρος της Νιούκαστλ | 16 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Οι πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, τραυματισμών και Κόπα Άφρικα οδήγησαν τη Λίβερπουλ να καταθέσει αίτημα στην EFL για την αναβολή του ημιτελικού του League Cup κόντρα στην Άρσεναλ.

Στον "αέρα" βρίσκεται η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για την ημιτελική φάση του League Cup, μετά το αίτημα των Κόκκινων να αναβληθεί το παιχνίδι λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ ζήτησε από την EFL να μην διεξαχθεί το ματς την Πέμπτη (6/1), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετράει εκτός από τρεις απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντιό Μανέ, Ναμπί Κεϊτά), αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι ελέω τραυματισμών, αλλά και κρούσματα κορονοϊού.

Στις τάξεις των Κόκκινων υπάρχει φόβος πως δεν θα συμπληρώνει ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Υπενθυμίζεται πως οι Άλισον, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Ζοέλ Ματίπ είναι θετικοί στον ιό, ενώ στη λίστα προστέθηκαν ακόμα κάποιοι παίκτες χωρίς να έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν τα ονόματά τους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ