ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ θα φτάσει τα 63 παιχνίδια και θα αγωνιστεί σε όλους τους τελικούς της σεζόν

Ο Τιάγκο χειροκροτά τον κόσμο της Λίβερπουλ μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Τιάγκο χειροκροτά τον κόσμο της Λίβερπουλ μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που θα αγωνιστεί σε τελικούς Champions League, FA Cup και League Cup την ίδια σεζόν, ενώ θα δώσει το μάξιμουμ των αγώνων στη χρονιά.

Η πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ σημαίνει ότι οι Κόκκινοι θα φτάσουν τα 63 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, τα περισσότερα που θα μπορούσαν να δώσουν από την αρχή της χρονιάς.

Αυτό διότι έχει εξασφαλίσει ήδη παρουσία στους δύο εγχώριους τελικούς του FA Cup και του League Cup, έχοντας κατακτήσει την τελευταία διοργάνωση τον Φεβρουάριο.

Ως εκ τούτου, γίνεται η πρώτη αγγλική ομάδα που την ίδια αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί σε τελικό των δύο μεγάλων νοκ άουτ διοργανώσεων εντός των συνόρων και σε αυτόν του Champions League, διεκδικώντας καρέ τροπαίων, αφού βρίσκεται μέσα και στη μάχη του τίτλου της Premier League.

Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει στο "Γουέμπλεϊ" την Τσέλσι, την ομάδα που νίκησε και στον τελικό του League Cup. Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο "Σταντ ντε Φρανς" του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τη Μάντσεστερ Σίτι είτε τη Ρεάλ. Τέλος, η μάχη του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου, με τους "κόκκινους" να δίνουν ματς με Τότεναμ, Άστον Βίλα, Σαουθάμπτον και Γουλβς, φτάνοντας τα 63 παιχνίδια φέτος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ