ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ στρέφεται σε Αμορίμ και αφήνει την περίπτωση του Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο δυσκολεύει για τη Λίβερπουλ, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις και μια εξ αυτών είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο με την εξαιρετική του πορεία στη Λεβερκούζεν έχει μαγνητίσει τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων για τη νέα σεζόν όπως η Λίβερπουλ και η Μπάγερν.

Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα προχωρήσει σε ιστορική αλλαγή τη νέα σεζόν, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους "reds" και το κλαμπ ψάχνει ήδη τη διάδοχη κατάσταση. Ωστόσο σύμφωνα με τους Times, πολύ δύσκολα θα είναι αντικαταστάτης του ο Τσάμπι Αλόνσο καθώς αναμένεται να μείνει στη Γερμανία.

Ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Λεβερκούζεν ή να μεταπηδήσει στην Μπάγερν, η οποία αυτή τη στιγμή έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με τους "Times" η Λίβερπουλ αναμένεται να στραφεί στην περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ που έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι και το 2026, ενώ υποψήφιος είναι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ