ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ έστειλε ιατρικό τιμ στην Αργεντινή για να επισπεύσει τη μεταγραφή του Ντίας

Ο Λουίς Ντίας στην αναμέτρηση της Πόρτο κόντρα στη Μίλαν στο Champions League
Ο Λουίς Ντίας στην αναμέτρηση της Πόρτο κόντρα στη Μίλαν στο Champions League © 20121 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ θέλει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα τη μεταγραφή του Λουίς Ντίας από την Πόρτο και γι' αυτό έστειλε ιατρική ομάδα στην Αργεντινή όπου βρίσκεται ο Κολομβιανός επιθετικός μαζί με την εθνική του ομάδα στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ στον όμιλο της Ν. Αμερικής.

Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Λουίς Ντίας και όπως όλα δείχνουν στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα προχωρήσει σε μία μεταγραφή που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κολομβιανός αριστερόποδαρος μεσοεπιθετικός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νότια Αμερική με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Οι Κόκκινοι ωστόσο, επιθυμούν να ολοκληρώσουν την απόκτησή του το συντομότερο δυνατό και ως εκ τούτου, αποφάσισαν να στείλουν στην Αργεντινή ιατρική ομάδα, ώστε να ολοκληρώσουν του ιατρικούς ελέγχους μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς μετά την ήττα από το Περού (0-1) η Κολομβία αντιμετωπίζει την προσεχής Τετάρτη (2/2) την αλμπισελέστε.

Ο αγγλικός σύλλογος έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία για τους όρους με τον 25χρονο, ενώ οι "δράκοι" θα καρπωθούν 60 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, ένα ποσό το οποίο είναι μικρότερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στο συμβόλαιο με τους Πορτογάλους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ