ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ δεν πουλάει τον Μανέ για λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ © 2022 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, με τους κόκκινους να εκτιμούν την αξία του στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ είναι πρόθυμοι να τον χάσουν ως ελεύθερο αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους, σύμφωνα με την Athletic.

Ο Σαντιό Μανέ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε την Κυριακή (29/5) ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Μπάγερν έχει το προβάδισμα και φαίνεται πως είναι η δυνατή διεκδικήτρια του Σενεγαλέζου εξτρέμ, με την προσφορά της να ανέρχεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που όμως δεν ικανοποιεί τη Λίβερπουλ.

Δημοσίευμα της Athletic υποστηρίζει πως η διοίκηση των κόκκινων εκτιμά τον Μανέ στα 50 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι διατεθειμένη να τον χάσει την επόμενη σεζόν ως ελεύθερο, παρά να τον πουλήσει για λιγότερα χρήματα από όσα ζητά.

Ο Μανέ αγωνίζεται στους "reds" από το καλοκαίρι του 2016, όταν αποκτήθηκε από τη Σαουθάμπτον έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ αγωνίστηκε 269 φορές, έχοντας απολογισμό 120 γκολ και 48 ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ