ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η λίστα... και η επιστροφή

Η λίστα... και η επιστροφή
Νίνης-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Η "μαύρη" λίστα... που δεν υπάρχει σύμφωνα με την ΠΑΕ και η επιστροφή του Νίνη στα πλάνα του Τεν Κάτε

Το τμήμα σκάουτινγκ ήδη έχει ορισμένους στόχους στα πλάνα τους και βολιδοσκοπούν κάθε περίπτωση που θα βοηθούσε την ομάδα στο μέλλον. Ευρώπη και Λατινική Αμερική και τα "πράσινα μάτια" αναζητούν τους παίκτες που θα αναχαιτήσουν το "τριφύλλι" στυην κορυφί και θα το επαναφέρουν στις επιτυχίες.
Τα ονόματα αλα γνωστά και άλλα διατηρούνται ως "επτασφράγιστο" μυστικό κάτι που σίγουρα οφείλεται σε συντονισμένες ενέργειες των "πράσινων" προκειμένου να κινούνται με τον καλύτερο τρόπο στους υποψήφιους στόχους τους.

Διάψευση από ΠΑΕ για "μαύρη λίστα"

Μετά την διάψευση της "συνάντησης" μερικών από τους μεγαλομετόχους με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" και επίσημα διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "μαύρη λίστα" από την πλευρά του Χενκ Τεν Κάτε για τους παίκτες που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Αυτό που ειπώθηκε και γράφτηκε φέρεται να μην έχει βάσει αφού όλοι θα κριθούν μέχρι το τέλος της περιόδου και την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για αποπομπή κάποιου στο τέλος της περιόδου, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.

Ο "Εl ninio" και πάλι Παιανία

Στα αγωνιστικά, ο Χενκ Τεν Κάτε είδε τον αριθμό των παρώντων στην Παιανία να αυξάνεται κατά ένα μέλος αφού μόνο ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε από τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Ο άσος των Ελπίδων μετά το ματς με τα Σκόπια στην Τρίπολη επέστρεψε και έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Αντίθετα, οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζόρβας και Βύντρα παραμένουν στην αποστολή της εθνική ομάδας, όπως και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Νίλσον, Βαβζίνιακ και Μουν.

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται και ο Σωτήρης Λεοντίου, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βέλγιο ενώ οι περισσότεροι διεθνείς θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας από την Πέμπτη, όπου θα αρχίσει και η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη.

Στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, δύσκολα θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ