ΛΙΝΤΣ

Η Λιντς απέκλεισε ισόβια οπαδό της που χλεύασε τη Λίβερπουλ για το Χίλσμπορο

Οι φίλαθλοι της Λιντς
Οι φίλαθλοι της Λιντς © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μπεν Κόνολι, είναι ο οπαδός της Λιντς, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον σύλλογο με μόνιμο αποκλεισμό από το γήπεδο, διότι χλεύασε τους φίλους της Λίβερπουλ για την τραγωδία στο Χίλσμπορο.

Η συγκλονιστική τραγωδία του Χίλσμπορο στις 15 Απριλίου του 1989, που σημάδεψε τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο, και κόστισε τη ζωή σε 97 ανθρώπους, ενώ άφησε πίσω της 766 τραυματισμένους για κάποιους ανεγκέφαλους είναι λόγος χλευασμού.

Ένας εξ αυτών είναι και ο οπαδός της Λιντς, Μπεν Κόνολι, ο οποίος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους κόκκινους χλεύασε τους φιλάθλους τους για την τραγωδία.

Η αντίδραση του συλλόγου ήταν άμεση και, όπως γνωστοποίησε τιμώρησε τον φίλαθλο με ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο.

"Η Λιντς λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τη συμπεριφορά των οπαδών μας είτε παρακολουθούν αγώνες που παίζονται εντός είτε εκτός έδρας.

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς μας, έχουμε απαγορεύσει στο συγκεκριμένο άτομο μόνιμα να την είσοδό του σε οποιονδήποτε αγώνα της Λιντς, εντός και εκτός έδρας.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ δεν επιδοκιμάζει αυτή τη συμπεριφορά, δεν εκπροσωπεί τον σύλλογό μας και έτσι τα άτομα που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο τιμωρούνται", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

TAGS ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ