LIGUE 1

Η Λιλ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπορντό κόντρα στην Ρεν | 20 Νοεμβρίου 2020
Ο Χατέμ Μπεν Αρφά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπορντό κόντρα στην Ρεν | 20 Νοεμβρίου 2020 @2020 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Η Λιλ ήρθε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Χατέμ Μπεν Αρφά για να καλύψει το κενό του Γιουσούφ Γιαζίτσι στην επίθεσή της, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής η γαλλική ιστοσελίδα "RMC".

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη δράση μετά από αρκετούς μήνες αποχής και μάλιστα φορώντας τη φανέλα μίας σημαντικής γαλλικής ομάδας είναι ο Χατέμ Μπεν Αρφά.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "RMC", η Λιλ ήρθε σε κατ'άρχήν συμφωνία με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό για να ενταχθεί στο δυναμικό της καλύπτοντας τη θέση του Γιουσούφ Γιαζίτσι στην γραμμή κρούσης της, και αυτό που απομένει είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί.

Ουσιαστικά οι πρωταθλητές Γαλλίας επενδύουν στην ποιότητα του Μπεν Αρφά για να αναπληρώσουν το κενό που αναμένεται να δημιουργηθεί, με την επικείμενη πώληση του Γιαζίτσι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός του Σαββατοκύριακου, με τον Γάλλο πρώην διεθνή να είναι ανενεργός εδώ και μήνες, από τη στιγμή που έλαβε τέλος η συνεργασία του με την Μπορντό τον περασμένο Μάιο.

Για την ακρίβεια, το τελευταίο ματς στο οποίο πήρε μέρος ο Μπεν Αρφά ήταν στις 2 Μαΐου, αγωνιζόμενος για 30 λεπτά σε αγώνα των Γιρονδίνων με την Ρεν, με τον Μπεν Αρφά να έχει μπροστά του -σε περίπτωση που κλείσει το deal- μία χρησή ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του, μετά από τις άσχημες τελευταίες σεζόν του σε Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν, Βαγιαδολίδ και Μπορντό.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ