ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Liberation υποστηρίζει ότι ο Ποτσετίνο ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποδεσμεύσει

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021 2021 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από μόλις έξι μήνες θέλει, σύμφωνα με τη Liberation, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Μετά από μισή σεζόν στο Παρίσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έγκυρη Liberation, η οποία αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (1/6) πως ο Αργεντινός προπονητής ζήτησε από τους εκπροσώπους του να βρουν τρόπο για να τον αποδεσμεύσουν από τη γαλλική ομάδα.

Ο Ποτσετίνο αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στις 2 Ιανουαρίου, απέτυχε να οδηγήσει την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης και πλέον η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Νασέρ αλ-Κελαϊφί που καλείται να αποφασίσει αν θα τον αφήσει ελεύθερο, αν θα γλιτώσει τις 940 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει ο μηνιαίος μισθός του, ή αν θα τον πιέσει να σεβαστεί τη συμφωνία τους για να συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον τη σεζόν 2021/22.

Ο 49χρονος Αργεντινός έχει εργαστεί κατά σειρά σε Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως οι Ισπανοί έδωσαν το τιμόνι στον Κάρλο Αντσελότι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά media, ο Ποτσετίνο βρίσκεται σε επαφή με την Τότεναμ για να γυρίσει στο Λονδίνο και να αναλάβει εκ νέου την ομάδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ