ΛΕΙΨΙΑ

Τέλος ο Μαρς από τη Λειψία

Ο Τζέσι Μαρς το 2019 στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ
Ο Τζέσι Μαρς το 2019 στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ © 2019 FRANCISCO SECO, FILE/AP IMAGES

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λειψίας αποτελεί από το πρωί της Κυριακής (05/12) ο Τζέσε Μαρς, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Αμερικανό κόουτς, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Η Λειψία έκανε γνωστό την Κυριακή (05/12) ότι ο Τζέσε Μαρς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν στην από κοινού απόφαση για το τέλος της συνεργασίας τους, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο γερμανικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι (7/12) στο πλαίσιο του Champions League στον πάγκο των "ταύρων" θα βρίσκεται ο Άχιμ Μπαϊέλορτσα.

Η Λειψία βρίσκεται στην 11η θέση στην Bundesliga, ενώ και στην Ευρώπη είναι τρίτη με τέσσερις βαθμούς στον πρώτο όμιλο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μαρς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον περασμένο Ιούλιο και ηγήθηκε των "ταύρων" μόλις σε 21 αναμετρήσεις, με απολογισμό οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

"Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας της Red Bull και που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία! Ήμουν αισιόδοξος μέχρι το τέλος ότι μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν και ασυνεπείς εμφανίσεις, θα βρίσκαμε περισσότερη συνοχή και σταθερότητα. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε – μετά από συζήτηση με τον Όλιβερ Μίντζλαφ (CEO) καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να κάνουμε μια αλλαγή στη θέση του προπονητή.

Κρατάω μόνο τις θετικές σκέψεις στο μυαλό μου και εύχομαι στον σύλλογο, την ομάδα, το προσωπικό και όλους τους οπαδούς η Λειψία να ξαναβρεί το δρόμο της πολύ γρήγορα, δεδομένης και της ποιότητας της ομάδας και του συλλόγου, Είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα πετύχει τους στόχους του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος προπονητής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ