ΛΑΤΣΙΟ

Η Λάτσιο ευχήθηκε "Καλό Πάσχα" με παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στην Γιουβέντους

Η Λάτσιο ευχήθηκε "Καλό Πάσχα" με παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στην Γιουβέντους
@2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Το ματς στο "Ολίμπικο" μεταξύ της Λάτσιο και της Γιουβέντους είχε και τρίτο μέρος, με την βέκια σινιόρα να κάνει παράπονα για την ορθότητα του πρώτου γκολ των Ρωμαίων και εκείνους να δίνουν απάντηση με video συνδυάζοντάς το με ευχές.

Η Λάτσιο πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-1 το βράδυ του Σαββάτου (8/4) κόντρα στην Γιουβέντους που της έδωσε τεράστια ώθηση στη μάχη της τετράδας και της εξόδου στο νέο Champions League, με τους μπιανκονέρι να έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Αιτία ήταν το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Άλεξ Σάντρο και να ωρύονται για το γεγονός πως ο VAR δεν κάλεσε τον διαιτητή για να ξαναδεί τη φάση στο μόνιτορ.

Ωστόσο, η απάντηση δεν άργησε να έρθει, με την Λάτσιο να δίνει ευχές στους οπαδούς της ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών (9/4) "απαντώντας" ταυτόχρονα στην Γιουβέντους, αφού δημοσίευσε ένα video στο οποίο παρουσιάζει φάσεις όπου θεωρεί πως αδικήθηκε εκείνη από τον διαιτητή Ντι Μπέλο.

Στο εν λόγω video, παρουσιάζεται μεταξύ άλλων ένα σκληρό φάουλ στον Τζακάνι, ένα χέρι του Κουαδράδο, καθώς και ένα φάουλ του Λοκατέλι πάνω στον Ιμόμπιλε, με τους λατσιάλι να αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Την επόμενη ημέρα λέγονται πάρα πολλά. Εμείς προτιμάμε να τα ξαναδούμε. Καλό Πάσχα!"

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ