ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική του Ολυμπιακού

Η κριτική του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Mια κουρασμένη και καταπονημένη ομάδα παρέταξε ο Μίτσελ στο ντέρμπι και οι μοναδικοί διασωθέντες παίκτες ήταν ο Πέρες και ο Εντινγκά με τους υπόλοιπους να μην έχουν ταχύτητα, έκρηξη και δυνάμεις.

Ρομπέρτο: Δεν μπορούσε να αντιδράσει στα δυο πρώτα γκολ, ενώ έχει ευθύνη στο τρίτο, είτε γιατί δεν έστησε σωστά το τείχος, είτε γιατί δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας. Έτσι κι αλλιώς όμως είχε κριθεί το ματς

Χολέμπας: Έκανε το χειρότερο εφετινό παιχνίδι, αφού εμφανώς δεν είχε δυνάμεις, δεν μπορούσε να προωθηθεί, δεν έκανε ούτε μια σωστή πάσα. Δεν συγκράτησε και τα νεύρα του, προσπαθώντας να καλύψει τις αδυναμίες του με αδικαιολόγητο τσαμπουκά.

Σαλίνο: Προσπάθησε, αλλά κι αυτός δεν ήταν ικανός να εμβολίσει, να βοηθήσει τους επιθετικούς και αντικαταστάθηκε, χωρίς βέβαια να είναι ο υπεύθυνος της ήττας. Απλά έπρεπε να γίνει κάποια αλλαγή.

Μανωλάς: Από δικό του λάθος προήλθε το 0-1 που έδωσε δύναμη στον Παναθηναϊκό και μπλοκάρισε την ομάδα του. Ξεκίνησε δυνατά, πήρε τις πρώτες μάχες, αλλά δεν μπορούσε να ελέγξει τη μπάλα και έπεφτε σε συνεχόμενα λάθη.

Μαρκάνο: Δεν κατάφερε να διορθώσει το λάθος του Μανωλά, αφού υστερούσε σε ταχύτητα του Μπεργκ, δεν φάνηκε στο παιχνίδι και ορθώς αντικαταστάθηκε από τον Παπαδόπουλο, που κι αυτός βέβαια δεν ήταν θετικός.

Κάμπελ: Από την αρχή του αγώνα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε την έκρηξη που τον διακρίνει, δεν έβγαλε ούτε μια καλή σέντρα, δεν ντρίμπλαρε ούτε μια φορά τον αντίπαλο του και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ωσεί παρών.

Ντομίνγκες: Προσπάθησε περισσότερο από τους άλλους παίκτες του κέντρου, αλλά ισχύει γι αυτόν ότι και για τους υπόλοιπους, ενώ χρεώνεται και το άστοχο πέναλτι, που μπορούσε να βάλει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.

Πέρες: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, δημιούργησε τη μοναδική ευκαιρία της ομάδας, όταν έβγαλε τετ α τετ τον Ολαϊτάν και ήταν ο μοναδικός που αισθάνθηκε η άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ολαϊταν: Τι να πούμε για ένα παίκτη που κατέρρευσε το γήπεδο; Έχασε τη μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια

Μανιάτης: Έτρεχε άσκοπα, ενώ δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε μια κάθετη πάσα, δεν σταμάτησε καμία αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και δεν βοήθησε και στη θέση του δεξιού αμυντικού.

Εντινγκά: Ξεχώρισε τη γραμμή του κέντρου, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα δημιουργήσει ευκαιρίες και θα κάνει τη διαφορά. Απλά ξεχώρισε απο το κακό και αργοκίνητο σύνολο του Ολυμπιακού

Παπαδόπουλος: Μπήκε για να σταματήσει τις ταχύτατες αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού, αλλά ο Μπεργκ τον πήρε παραμάζωμα στο δεύτερο γκολ.

Φουστέρ: Έκανε το λάθος, που προκάλεσε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Βάλντες: Προσπάθησε, κέρδισε το πέναλτι και πέραν τούτου ουδέν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ