ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ.

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ και έχασε με 1-0, με τους "ασπρόμαυρους" να ανεβάζουν στροφές και να γίνονται απειλητικοί όταν έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπερμπάτοφ. Ας δούμε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και του Τούντορ.

Βελλίδης: Άρχισε έχοντας ένα δεδομένο άγχος λόγω της πρεμιέρας και αυτό έγινε νευρικότητα μετά το γκολ της ΑΕΚ, στο οποίο έκανε κι αυτός λάθος εκτίμηση. Βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνά του.

Κίτσιου:Με καλές και κακές στιγμές και χωρίς να μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι η πλευρά του είναι απόλυτα ασφαλής. Έβγαινε συχνά μπροστά αλλά αυτό δεν αποτυπώθηκε στην παραγωγή ευκαιριών από δεξιά. Επιθετικά, πάντως, το "πάλεψε" στο δεύτερο ημίχρονο.

Βίτορ: Σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά, αλλά ήταν εμφανής η δική του αδυναμία να παίξει με την μπάλα κάτω και να προωθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΑΕΚ πίεζε ψηλά. Ο Πορτογάλος αποχώρησε άδοξα ως τραυματίας.

Τζαβέλλας:Αποτελεσματικός στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά με ορισμένα αχρείαστα γεμίσματα που δεν βοηθούσαν για ορθολογική ανάπτυξη. Στο δεύτερο μέρος βρέθηκε στην περιοχή της ΑΕΚ αφού προωθήθηκε και ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ.

Κοροβέσης: Μαζί με τον Ροντρίγκες, οι δύο κορυφαίοι σε απόδοση παίκτες του ΠΑΟΚ. Απόλυτα αξιόπιστος στα καθήκοντά του, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους παίκτες που έβγαιναν από την δεξιά πλευρά της ΑΕΚ.Και ανέβηκε όταν μπορούσε και στην επίθεση, καταγράφοντας μία καλή ευκαιρία.

Τζιόλης: Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πατούσε καλά και φάνηκε πολύ "βαρύς". Από δική του απομάκρυνση με το κεφάλι προς τα πίσω στη φάση του γκολ της ΑΕΚ, δόθηκε η ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0.

Χαρίσης: Το είχαμε γράψει και σε προαναγγελτικό θέμα πριν το ντέρμπι ότι η δική του απόδοση θα κρίνει πολλά. Ωστόσο, ο νεαρός παρά την κινητικότητά του και ορισμένες καλές ατομικές ενέργειες, δεν ήταν εκείνος που περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Τσίμιροτ:Την έκανε την δουλειά του ο Βόσνιος (στο δεύτερο μέρος καλύτερα από το πρώτο). Διαρκής κίνηση και καλή πρώτη πάσα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο ρόλος του.

Ροντρίγκες: Δύο ταχύτητες πάνω από όλους τους υπόλοιπους παίκτες, έκανε ευκαιρίες χωρίς να τροφοδοτείται, εκμεταλλευόμενος το παραμικρό λάθος. Αποτελούσε κίνδυνο για τα μετόπισθεν της ΑΕΚ.

Μακ: Ο Σλοβάκος δεν ήταν στην καλύτερη κατάστασή του, σαφώς επηρεασμένος και από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ομως, η αλήθεια είναι ότι, όπως και με τον Ροντρίγκες, δεν τροφοδοτήθηκε παρά μόνο ελάχιστα.

Αθανασιάδης: Σε άχαρο ρόλο ο φορ του ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπήρχε παραγωγή φάσεων από την πίσω ζώνη για να βρεθεί αυτός σε θέση βολής. Αναλώθηκε μόνο στο να τρέχει για να μαρκάρει. Πήρε και μία κάρτα που θα μπορούσε να αποφύγει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπερμπάτοφ: Προσπαθούσε να κάνει πράξη την εμμονή του Τούντορ να τον χρησιμοποιεί ως επιτελικό μέσο. Και άντε σε ματς με τη Βέροια, με όλες τις γραμμές ψηλά μπορεί να τον παίξει. Στο ΟΑΚΑ που θέλει τρεξίματα πάνω-κάτω, μπορείς να το ζητάς αυτό από ένα παίκτη που έχει μάθει να κινείται στην περιοχή; Τα νεύρα του Βούλγαρου δεν κρυβόταν και- αδικαιολόγητα- τα έβγαλε πάνω στον Σιμόες και έτσι αποβλήθηκε.

Ζάιρο: Ο Βραζιλιάνος έδωσε με το που μπήκε, ενέργεια στα άκρα του ΠΑΟΚ αλλά και πάλι εμφάνισε αυτό που τον χαρακτηρίζει. Ημιτελείς ενέργειες...

Κόστα: Μπήκε στο ματς ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Βίτορ, σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βρει λύσεις μεσοεπιθετικά. Δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά φάνηκε στην ευκαιρία με την κεφαλιά του στο 89'.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ: Κατάφερε με τις επιλογές του να γίνει και πάλι το πρόσωπο της ημέρας. Το συμπέρασμα είναι πώς αδίκησε για μία ακόμη φορά το υλικό της ομάδας του και έχει τεράστια ευθύνη για την ήττα. Την μεγαλύτερη...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ