ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ρόι Κάρολ

Έδειξε για μια ακόμη ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Σε τρεις περιπτώσεις του Αστέρα είπε όχι, ενώ στην φάση του γκολ που δέχθηκε αποκρούει αρχικά και ο Ράγιος πήρε το ριμπάουντ. Στις εξόδους του ήταν σταθερός.

Γιάννης Μανιάτης

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε δίπλα στον Φέισα στην μεσαία γραμμή με σκοπό να σταματήσει τις επιθέσεις του Αστέρα από τον άξονα, κάτι που το πέτυχαν με τον Φέισα και ο Αστέρα μετέφερε το παιχνίδι του με βαθιές μπαλιές προς τα άκρα. Στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ είχε προβλήματα, δεν ήταν και από τα καλύτερά του παιχνίδια.

Φρανσουά Μοδέστο

Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο ως δεξί μπακ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μίτσελ, ενώ ήταν και στην φάση των επεισοδίων και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Πολλά νεύρα από τον Γάλλο.

Πάουλο Μασάντο

Αγωνίστηκε τόσο στο κέντρο όσο και δεξιά, αλλά δεν τροφοδότησε όσο θα έπρεπε τον Μήτρογλου. Κράτησε λίγο την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί.

Λιούμπομιρ Φέισα

Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν. Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα προσπαθούσε να «σταματήσει» το παιχνίδι του Αστέρα από τον άξονα και τα κατάφερε.

Κώστας Μήτρογλου

Προσπάθησε να κάνει κάτι, αλλά ήταν αρκετά μόνος και έβγαινε πολύ έξω από την περιοχή για να πάρει την μπάλα. Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, ούτε τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.

Νταβίδ Φουστέρ

Όσο αγωνιζόταν δεξιά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Σε μια φάση που βρέθηκε στην φυσική του θέση σαν δεύτερος επιθετικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο σύγκλινε στο κέντρο και ήταν καλύτερος, ενώ ψηφίστηκε και ως MVP του τελικού.

Χοσέ Χολέμπας

Αμυντικά είχε κάποια προβλήματα κυρίως από τον Ντε Μπλάσις. Δεν του βγήκαν και τα χτυπήματα φάουλ που έκανε. Επιθετικά ήταν αρκετά δραστήριος.

Δημήτρης Σιόβας

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τον Περόνε, γιατί ο Αστέρας έπαιζε κυρίως από τα πλάγια. Καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι,

Κώστας Μανωλάς

Όπως και ο Σιόβας, από τον άξονα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τον Περόνε. Σταθερός και προσπάθησε να μην απομακρύνει με μακρινές μπαλιές, αλλά να βρίσκει συμπαίκτες.

Τζαμέλ Αμπντούν

Ο καλύτερος ίσως παίκτης του Ολυμπιακού. Άλλαζε συνεχώς πλευρές και ήταν ο μοναδικός που δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του Αστέρα. Σε μια από από τις ενέργειες του έβγαλε την σέντρα για το Φουστέρ που σημείωσε γκολ, ενώ πέτυχε και ο ίδιος με πέναλτι.

Αλλαγές

Αριέλ Ιμπαγάσα

Πέρασε στην θέση του Μοδέστο, ούτως ώστε να δώσει την ποιότητα που έλειπε από τον Ολυμπιακό στην μεσαία γραμμή και τα κατάφερε μοιράζοντας την μπάλα στα άκρα.

Ραφίκ Τζιμπούρ

Μπήκε στην θέση του Μήτρογλου και πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους "ερυθρόλευκους". Έκανε πολύ δουλειά εκτός περιοχής και στην φάση του τέρματος ήταν στην κατάλληλη θέση.

Χουάν Πίνο

Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά κάνοντας την ομάδα του πιο δραστήρια. Δημιούργησε προβλήματα στον Αστέρα, αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο απλός στις κινήσεις του.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ