ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μονπελιέ 1-2 και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού για την μεγάλη νίκη στην Γαλλία.

Kάρολ: Ξεκίνησε ως βασικός για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έκανε σοβαρό λάθος και στο γκολ που δέχτηκε δεν φέρνει ευθύνη. Ήταν σωστός στις εξόδους του και η επιλογή του Ζαρντίμ να τον χρησιμοποιήσει αντί του Μέγερι αποδείχτηκε σωστή.

Μανιάτης: Δεν κατάφερε να διακριθεί ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα στο χώρο του κέντρου. Η Μονπελιέ βρήκε χώρο δράσης και σε αρκετές περιπτώσεις δεν κατάφερε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των Γάλλων.

Μοδέστο: Ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το γρήγορο παιχνίδι των Γάλλων και κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Μασάδο: Ως οργανωτής δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε πίσω από τον Τζεμπούρ αλλά ήταν λίγες οι φορές που με δική του προσπάθεια ο Ολυμπιακός απείλησε την Μονπελιέ. Σε κρίσιμα σημεία του ματς οι επιλογές του δεν ήταν οι καλύτερες ακόμα και όταν δεν είχε πίεση. Σαφώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει περισσότερα απ' αυτόν.

Κοντρέρας: Πολύ καλός και μαζί με τον Κώστα Μανωλά ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Είχε σωστές τοποθετήσεις και δεν έχασε μάχες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλάνθαστος πλην μια-δυο περιπτώσεις.

Χολέμπας: Όπως σε όλα τα παχνίδια έτρεξε πάρα πολύ. Δεν έχασε προσωπική μονομαχία και όταν οι παίκτες της Μονπελιέ έφθαναν στην πλευρά του ήταν πάντα εκεί. Επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα παρότι προσπάθησε. Ωστόσο, χάρις σε δική του μακρινή μπαλιά προς τον Αμπντούν ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Μανωλάς: Εξαιρετικός. Ήταν πολύ γρήγορος και κάλυπτε τα κενά όποτε αυτά δημιουργούνταν στην άμυνα του Ολυμπιακού. Δεν έχασε προσωπική μονομαχία, συνεργάστηκε άψογα με τον Κοντρέρας και δείχνει ότι διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας.

Τοροσίδης: Πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού το οποίο αναπτέρωσε τις ελπίδες των "ερυθρόλευκων" για νίκη. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα καθώς και αμυντικά είχε προβλήματα ενώ επιθετικά δεν φάνηκε όπως και ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πλην του τελευταίο δεκαπεντάλεπτου. Το γκολ τον αποζημίωσε.

Φουστέρ: Kακό παιχνίδι για τον Φουστέρ. Ξεκίνησε στα δεξιά της επίθεσης του Ολυμπιακού και δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι. Εκανε λάθη και έχασε την ψυχραιμία του δεχόμενος κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο. Επιβεβαίωσε την κακή του βραδιά χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά από την μικρή περιοχή λίγο μετά το γκολ της Μονπελιέ.

Γκρέκο: Ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Στις δύο πρώτες καλές φάσεις του Ολυμπιακού είχε ενεργό ρόλο. Στην πρώτη έβγαλε σέντρα στον Τζεμπούρ μετά από περίτεχνη ενέργεια, αλλά η μπαλιά του στον Αλγερινό ήταν λίγο πιο δυνατή ενώ λίγο αργότερα έκανε το ίδιο για τον Μασάδο ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έγινε αλλαγή από τον Ζαρντίμ ίσως επειδή κουράστηκε και στην θέση του μπήκε ο Αμπντούν.

Τζεμπούρ: Δεν πήρε πολλές μπαλιές και έδειξε απομονωμένος. Δεν τον βοήθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο καθώς οι "ερυθρόλευκοι" προτίμησαν να καθίσουν πίσω μη έχοντας την κατοχή της μπάλας. Βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας την θέση του στον Μήτρογλου.

Αμπντούν: Μέχρι το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο ματς ως αλλαγή του Γκρέκο. Η θέληση του να διεκδικήσει την μπάλα στο νικητήριο γκολ και να βγάλει την μπαλιά στον Μήτρογλου τον δικαίωσε και τον φέρνει στους διακριθέντες των "ερυθρόλευκων".

Μήτρογλου: Ο "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού. Μπήκε στην θέση του Τζεμπούρ στο 70' και στην μοναδική φορά που απείλησε την εστία της Μονπελιέ σημείωσε και το γκολ. Οι αλλαγές του Μήτρογλου και του Αμπντούν δικαίωσαν τον Ζαρντίμ.

Λυκογιάννης: Mπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ