ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των Ελλήνων παικτών

Η κριτική των Ελλήνων παικτών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των Ελλήνων παικτών από την ισοπαλία (1-1) στη Ρίγα με αντίπαλο την Λετονία.

Μετά από μια κακή εμφάνιση για περισσότερο από μια ώρα, η Εθνική Ελλάδος έφυγε με την ισοπαλία από την Ρίγα και το ματς με τους Λετονούς.

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των Ελλήνων παικτών που χρησιμοποίησε στο ματς ο Φερνάντο Σάντος.

Σηφάκης: Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο γκολ που δέχθηκε αφού προδόθηκε από την άμυνά του. Νωρίτερα, στο 30΄είχε κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση ενώ όποτε χρειάστηκε έδειχνε έτοιμος.

Βύντρα: Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν καλός ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος ήθελε περισσότερα και στον επιθετικό τομέα. Εκεί που παρά τις προωθήσεις του και τις σέντρες του δεν έπεισε και δεν βοήθησε.

Ζαραδούκας: Από τους διακριθέντες παρόλο που δεν ήταν σε πρώτο πλάνο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και κάλυψε την πλευρά του από την μία άκρη στην άλλη σταματώντας πολλές φορές τους αντιπάλους τους.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ισοφάρισε στο 84' και λύτρωσε την Εθνική Ελλάδος σε μια από τις προωθήσεις του στην αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά διέπρεψε και δυστυχώς αντίκρισε μια κίτρινη κάρτα που του στερεί την συμμετοχή στο σπουδαίο εντός έδρας ματς με την Κροατία.

Παπασταθόπουλος: Αμυντικά ήταν πολύ καλός και δεν ευθύνεται για το γκολ αφού ο σκόρερ των Λετονών ευνοήθηκε από μια κόντρα και η μπάλα του στρώθηκε με τον άσο της Βέρντερ Βρέμης να μην τον προλαβαίνει με τάκλιν.

Μάκος: Στο 39' με πλασέ νικήθηκε από τον Βάνινς που απέκρουσε ωστόσο και ο μέσος της ΑΕΚ, κυμάνθηκε σε ρηχά νερά αφού δεν βοήθησε σημαντικά στην πίεση προς τον αντίπαλο. Αποχώρησε στο 81' και την θέση του πήρε ο Γεωργιάδης.

Καραγκούνης: Ο αρχηγός της Εθνικής μας παρόλο που είχε νεκρά διαστήματα με το πάθος του προσπάθησε να παρασύρει τους συμπαίκτες του σε όλο το ματς. Στο 17' με απευθείας φάουλ είδε τον αντίπαλο πορτιέρο να διώχνει σε κόρνερ ενώ στο 31' σούταρε μόλις άουτ

Φετφατζίδης: Εκτός από ένα σουτ συρτό στο 34' και μερικές ατομικές ενέργειες δεν βοήθησε κινούμενος κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε η αλλαγή πλευράς του Σάντος του έδωσε βοήθεια και τελικά δεν κατάφερε να πείσει με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον αποσύρει στο ημίχρονο.

Σαλπιγγίδης: Πίεσε, πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει όταν του δόθηκε η ευκαιρία στο 49' με διαγώνιο σουτ που κατέληξε άουτ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος στην κορυφή της επίθεσης και στο δεύτερο μέρος στο δεξί άκρο δημιουργώντας περισσότερα ρήγματα.

Σαμαράς: Άτυχος και επιπόλαιος ο άσος της Σέλτικ. Στο 38' με σουτ δεν μπόρεσε, το ίδιο και στο 65' με εξαιρετική κεφαλιά από σέντρα του Βύντρα ωστόσο ο Σαμαράς έτρεξε και εκείνος πολύ και δικαιούταν κάτι παραπάνω.

Λυμπερόπουλος: Κυμάνθηκε σε ρηχά νερά και έδειξε πως απέχει από τον παλιό καλό Νίκο Λυμπερόπουλο. Δεν είχε αντοχές και δεν βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη της Εθνικής Ελλάδος. Στο 73' είχε την καλύτερη στιγμή του αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

Τζιόλης: Πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Φετφατζίδη. Κάλυψε πολλά κενά στην μεσαία γραμμή έχοντας καλές τοποθετήσεις ωστόσο έδειξε να μην έχει δυνάμεις αφού δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Μανιάτης: Πέρασε στο 72' στο ματς αντί του Λουκά Βύντρα με σαφές εντολές να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά στο δεξί άκρο. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του (75') επιχείρησε ένα σουτ αλλά ο Βάνινς μπλόκαρε. Δέχθηκε στο φινάλε κάρτα και θα λείψει στο ματς με την Κροατία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ