ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των διεθνών

Η κριτική των διεθνών
INTIME SPORTS

To Sport24.gr μοιράζει τον έλεγχο των διεθνών για το παιχνίδι κόντρα στη Μάλτα, που έληξε με νίκη της ελληνικής ομάδας με 3-1.

Κωνσταντόπουλος: Εφιαλτικό θα ήταν το βράδυ αν έμπαινε και το δοκάρι του Μιφσούντ. Ο Ελληνας πορτιέρο, φανερά τρακαρισμένος μπροστά στο κοινό, δεν είχε καλές επιλογές, ιδιαίτερα στο τέλος του ημιχρόνου.

Δεν ευθύνεται για το γκολ, όμως στο δοκάρι των Μαλτέζων έκανε κακή εκτίμηση. Στην ιστορία πέρασε και ως ο πορτιέρο που δέχτηκε το πρώτο γκολ της Μάλτας επί ελληνικού εδάφους, αν και είπαμε δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό.

Σπυρόπουλος: Οι γνωστές πλαγιοκοπήσεις του βοήθησαν αρκετά στο να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ηταν λογικό και η δική του απόδοση να κάνει κοιλιά, αφού είναι επίσης από τους παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια.


Μόρας: Σταθερό ξεκίνημα, με σίγουρες μεταβιβάσεις και αρκετά καλή δουλειά στο πρώτο μέρος. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν με τον Παπαδόπουλο προβληματάκια ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο ξέσπασμα των Μαλτέζων.


Κ. Παπαδόπουλος: Με κεκτημένη ταχύτητα από μια εξαιρετική σεζόν στη Σάλκε, έκανε ιδανικό ντεμπούτο με γκολ. Με σωστές τοποθετήσεις, βρήκε δίχτυα και ήταν αρκετά δραστήριος. Στην άμυνα τα είπαμε πιο πάνω.


Τοροσίδης: Ξεκίνησε με κέφι το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια είχε κατακόρυφη πτώση όπως οι περισσότεροι συμπαίκτες του. Σαφώς παίζει ρόλο και η αγωνιστική απραξία (και από προπονήσεις) που για τον “Τόρο” ήταν μεγαλύτερη αφού λόγω τιμωρίας δεν έπαιζε καν στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Τζιόλης: Σταθερός στις μεταβιβάσεις του, κυνήγησε αρκετές μπαλιές και βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας.


Κατσουράνης: Η επιτομή του απλού ποδοσφαίρου, με μια μπαλιά να βγάζεις τον συμπαίκτη σου τετ α τετ. Ετσι όπως πρέπει να παίζεται το άθλημα, ο άσος του Παναθηναϊκού απέδειξε πως η εμπειρία είναι εξαιρετικά πολύτιμη.


Καραγκούνης: Αν και φανερά κουρασμένος, “σέρβιρε” ένα γκολ, αεικίνητος στο πρώτο μέρος, έφτιαξε παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος βγήκε η κούραση και από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα πλέι οφ.


Φετφατζίδης: Ο κορυφαίος της εθνικής όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και γιατί ήταν ίσως ο πιο “φρέσκος” σε όλο το παιχνίδι. Βρισκόταν πάντα σε επίκαιρες θέσεις και έδειξε πόσο απλό είναι το γκολ.


Νίνης: Μια δύσκολη σεζόν, έκλεισε με μια εξαιρετική εμφάνιση για τον διεθνή μέσο. Με λίγη περισσότερη προσοχή θα είχε σκοράρει κιόλας. Μαζί με τον Φετφατζίδη έκαναν άνω κάτω την άμυνα της Μάλτας.


Σαλπιγγίδης: Θυμίζει τον Λούκι Λουκ, αφού είναι πιο γρήγορος από τον ίσκιο του, με αποτέλεσμα να βγαίνει έστω οριακά οφ σάιντ. Από τους καλύτερους, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, έφτιαξε ένα γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες και έχασε την ευκαιρία να μετρήσει (η ταχύτητα και η εκτίναξη μπροστά που λέγαμε) ένα πανέμορφο γκολ.


ΑΛΛΑΓΕΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκαν δεν πρόλαβαν να κάνουν πολλά πράγματα.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Φερνάντο Σάντος, διαχειρίστηκε άψογα το υλικό που είχε στα χέρια του, συνδυάζοντας την παλιά με τη νέα γενιά όπως έπρεπε. Σαφώς τον βοήθησε ο βαθμός δυσκολίας του ματς, αλλά και ο ίδιος ήξερε πολύ καλά τι μπορεί να πάρει αυτή την εποχή από τους παίκτες του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ