ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κριτική παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική παικτών της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού μέσα στην Τούμπα, ΑΕΚ είχε σε εξαιρετική μέρα αρκετά από τα ατού της. Το Sport24.gr κάνει την κριτική στους παίκτες του Χιμένεθ.

H AEK μετά από εννέα χρόνια θα διεκδικήσει και πάλι έναν τίτλο μετά την πρόκρισή της στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με πολλά ψυχικά αποθέματα και με επιθετικό σχήμα που παρέταξε ο Μανόλο Χιμένεθ οι "μπλε" της "Ενωσης" πήραν την νίκη-πρόκριση σε ένα επεισοδιακό ματς και το Sport24.gr κάνει την κριτική στους παίκτες.

Σάχα: Όπου χρειάστηκε έκανε τη δουλειά του, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε από τα καπνογόνα των οπαδών.

Γεωργέας: Εξαφάνισε τον καλύτερο εξτρέμ του πρωταθλήματος. Ο Βιεϊρίνια έκανε το χειρότερο παιχνίδι του και γι αυτό ευθύνεται ο "Φούλης".

Δέλλας: Ο αρχηγός δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω μέσα στην περιοχή του και κατάφερε να κάνει τη ζημιά και στην... απέναντι με γκολ που θα ζήλευαν φτασμένοι επιθετικοί. Αρχηγική εμφάνιση.

Ματέος: Χωρίς προβλήματα έβγαλε το βράδυ ο Ματέος που γνώρισε από την... ανάποδη τα ελληνικά ντέρμπι. Σωστός και ψύχραιμος στις επεμβάσεις του ο μικρός.

Καράμπελας: Στα 32 λεπτά που αγωνίστηκε δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο έβγαλε εκτός αγώνα. Επιθετικά δεν φάνηκε αν και στο μισάωρο που έπαιξε, η ΑΕΚ δεν είχε το μυαλό της στην επίθεση.

Ντιόπ: Απροσπέλαστος ο Ντιόπ για ακόμα ένα παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα ευχόταν να τον είχε σε αυτή την κατάσταση από την αρχή της χρονιάς.

Μάκος: Πολλά χιλιόμετρα από τον Μάκο που κάλυψε πολλούς χώρους και έκοψε τον ΠΑΟΚ στη μέση.

Μίτσελ: Καλός και ουσιαστικός όπως πάντα. Έτρεξε πολύ και κάλυψε πολλούς χώρους. Πολύ σημαντικό εργαλείο για την ΑΕΚ κι ένας παίκτης που ξέρει να βγάζει τη μπάλα σωστά στην επίθεση.

Σκόκο: Θα μπορούσε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με κεφαλιά όταν αστόχησε στην καλύτερη ευκαιρίας της Ένωσης στο πρώτο μέρος αλλά "ξεχρέωσε" με την άψογη εκτέλεση φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ. Δεν ήταν ο... υδραυλικός Σκόκο αλλά γενικά η Ένωση δεν έβγαλε μάτια στην Τούμπα.

Λυμπερόπουλος: Θα περίμενε κανείς πως ο Λυμπερόπουλος θα έκανε τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Παραλίγο να αποβληθεί μάλιστα λίγο πριν αντικατασταθεί.

Μπλάνκο: Έτρεξε αρκετά, κυρίως στα πλάγια, ενώ η μόνη θετική του ενέργεια ήταν η σέντρα στον Σκόκο στο 40ο λεπτό, στην καλύτερη φάση της ΑΕΚ.

Λαγός: Όπως και ο Καράμπελας τον οποίο αντικατέστησε, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τοπν Δημήτρη Σαλπιγγίδη και δεν άφησε την άμυνά του να δεχθεί πλαγιοκοπήσεις.

Γκερέιρο: Αντικατέστησε τον Λυμπερόπουλο για να τρέξει περισσότερο στα τελευταίοι λεπτά και να κρατήσει μπάλα. Αντεπεξήλθε χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Στα μείον η μπουνιά που ρίχνει εκτός φάσης στον Γκαρσία δέκα λεπτά πριν τελειώσει το ματς.

Καφές: Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ