ΑΓΓΛΙΑ

Η κόρη του Γκασκόιν σε νέες περιπέτειες

Η κόρη του Γκασκόιν σε νέες περιπέτειες
Γκάσκοιν

Λίγα 24ωρα μετά την σοβαρή κατάσταση του Πολ Γκασκόιν η κόρη του Μπιάνκα έκανε αισθησιακή φωτογράφηση

Ο Πολ Γκασκόιν υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο οποίος όμως ουδέποτε δεν μπόρεσε να κάνει μια ολοκληρωμένη καριέρα λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε και δεν κατάφερε ποτέ του να ξεπεράσει. Για κάποιο διάστημα και αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του η ζωή του έμοιαζε να μπήκε σε μια σειρά, όμως μετά από λίγο καιρό έπεσε και πάλι στον εφιάλτη του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμα και η ζωή του αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προσπάθησε πρόσφατα να αυτοκτονήσει σε γνωστό ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Όμως όπως φαίνεται η "τρέλα" είναι ένα γνώριμο θέμα στην οικογένεια Γκασκόιν, αφού και η κόρη του Πολ Μπιάνκα έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media με την συμπεριφορά της και τις προκλητικές της φωτογραφίσεις.

Μάλιστα λίγα 24ωρα μετά την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της η Μπιάνκα έκανε μια πολύ αισθησιακή φωτογράφιση που προκάλεσε αντιδράσεις στην Αγγλία. Πολλοί είπαν ότι δεν την ενδιαφέρει η κατάσταση του Γκασκόιν αφού μέσα σε ένα τόσο μικρό διάστημα αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ