ΚΙΝΑ

Η Κινέζικη Ομοσπονδία απαγόρευσε τα τατουάζ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές

Ο Τσανγκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κίνας με το Βιετνάμ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Ο Τσανγκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κίνας με το Βιετνάμ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 © 2021 KAMRAN JEBREILI / AP IMAGES

Η Κινεζική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (CFA) απαγόρευσε στους παίκτες της εθνικής ομάδας να κάνουν τατουάζ και ζήτησε από όσους έχουν ήδη να τα καλύψουν.

Τέλος τα τατουάζ για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Κίνας. Συγκεκριμένα, η Κινεζική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (CFA) απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν τατουάζ και έδωσε οδηγίες στους παίκτες της εθνικής ομάδας που έχουν ήδη να τα αφαιρέσουν ή να τα καλύψουν, προκειμένου να δώσουν "καλό παράδειγμα στην κοινωνία".

Η Γενική Διοίκηση Αθλητισμού της Κίνας ανέφερε ότι η CFA θα θέσει κανόνες πειθαρχίας στους παίκτες της εθνικής ομάδας:

"Οι εθνικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα θα εφαρμόσουν αυστηρά τις σχετικές απαιτήσεις των διαχειριστικών μέτρων, για να δώσουν ένα καλό παράδειγμα στην κοινωνία. Η εθνική ομάδα και οι αθλητές της εθνικής ομάδας U23 απαγορεύεται αυστηρά να κάνουν νέα τατουάζ και σε όσους έχουν ήδη τατουάζ συνιστάται να τα αφαιρέσουν μόνοι τους.

Εάν υπάρχουν ειδικές περιστάσεις οι παίκτες πρέπει να καλύπτουν τα τατουάζ κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων".

TAGS ΚΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ