ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Κεφαλλονιά ευχαριστεί τον Ολυμπιακό

Η Κεφαλλονιά ευχαριστεί τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δωρεά της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ. Δείτε το σχετικό video.

Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από τα χείλη των κατοίκων της Κεφαλλονιάς, του νησιού που δοκιμάζεται καθημερινά από τους μετασεισμούς. Κάτοικοι του Αργοστολίου και του Ληξουρίου ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρο της, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δωρεά 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των σοβαρών υλικών ζημιών στα σχολεία του νησιού.

Η "ερυθρόλευκη" δωρεά έγινε άμεσα δεκτή από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Τα μαθήματα δεν συνεχίζονται εξαιτίας της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας στο νησί του Ιονίου.

Θυμίζουμε τη γραπτή δήλωση του κ. Μαρινάκη:

"Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων".

Δείτε το video:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ