ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Καϊζερσλάουτερν ανακοίνωσε τον Γραμμόζη

Ο Δημήτρης Γραμμόζης δίνει οδηγίες στο Χέρτα - Σάλκε
Ο Δημήτρης Γραμμόζης δίνει οδηγίες στο Χέρτα - Σάλκε 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι κι επισήμως από την Κυριακή (3/12) ο νέος προπονητής της Καϊζερσλάουτερν, με την ομάδα που αγωνίζεται στην Bundesliga 2 να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η Καϊζερσλάουτερν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος ανέλαβε την Κυριακή (3/1) την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Bundesliga 2.

Ο ομογενής Έλληνας προπονητής ανέλαβε τη Σάλκε στις 2 Μαρτίου του 2021, η οποία βρισκόταν σε αναπότρεπτη τροχιά υποβιβασμού απ' την Bundesliga, όμως η καλή εικόνα που έδειξε με τον 44χρονο στον πάγκο της, τον κράτησε στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε προβλεπόταν αυτόματη ανανέωση για το 2022-2023 σε περίπτωση άμεσης επιστροφής στα "μεγάλα σαλόνια".

Η Σάλκε βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για μεγάλο μέρος της σεζόν 2021-2022, όμως τον Φεβρουάριο κάποια αρνητικά αποτελέσματα έθεσαν εν αμφιβόλω τον προβιβασμό. Κάπως έτσι, στις 6 Μαρτίου ανακοινώθηκε το τέλος του Γραμμόζη από τον πάγκο, με τον βοηθό του, Μάικ Μπίσκενς, να τον διαδέχεται.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ