ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ισπανική ομοσπονδία απάντησε με φωτογραφίες στην Ερμόσο: "Θα αποδείξουμε τα ψέματα"

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει παίκτρια της εθνικής
Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει παίκτρια της εθνικής © 2023 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Η Τζένι Ερμόσο στην επιστολή της ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε σήκωσε τον Λουίς Ρουμπιάλες κι η ισπανική ομοσπονδία τής απάντησε με τέσσερις φωτογραφίες, τονίζοντας ότι θα αποδείξει τα ψέματά της, καθώς κι ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην Ισπανία για το σκάνδαλο με το φιλί του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF) στην αρχηγό της εθνικής, Τζένι Ερμόσο, κατά την απονομή των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Ο Ρουμπιάλες αρνήθηκε να παραιτηθεί, ενώ τόνισε πως το φιλί έγινε με τη συναίνεση της Ισπανίδας παίκτριας. Από τη μεριά της η Ερμόσο, με γραπτή δήλωση υποστήριξε πως ουδέποτε συναίνεσε, αλλά και πως ποτέ δεν τον σήκωσε στον αέρα.

Μετά την επιστολή της η ισπανική ομοσπονδία απάντησε στην Ερμόσο με τέσσερις φωτογραφίες, που τη δείχνουν να σηκώνει τον Ισπανό πρόεδρο.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) δήλωσε: "Η RFEF και ο Πρόεδρός της θα αποδείξουν κάθε ένα από τα ψέματα που διαδίδονται είτε από κάποιον εκ μέρους του παίκτη είτε, εάν ισχύει, από την ίδια την παίκτρια.

Η RFEF και ο Πρόεδρος, δεδομένης της σοβαρότητας του περιεχομένου του δελτίου Τύπου από το σωματείο Futpro, θα κινήσουν τις αντίστοιχες νομικές ενέργειες".

Η Ομοσπονδία τοποθετήθηκε επίσης, και για την απόφαση των παικτριών ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα της εθνικής εάν δεν αποχωρήσει ο Ρουμπάλιες, τονίζοντας ότι έχουν υποχρέωση να παίξουν, εφόσον κληθούν.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ