ΙΝΤΕΡ

Η Ίντερ βελτίωσε την προσφορά της στην Τσέλσι για τον δανεισμό του Λουκάκου

Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ του στο Τσέλσι - Παλμέιρας 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η Ίντερ κατέθεσε νέα προσφορά για τον δανεισμό του Λουκάκου και περιμένει την απάντηση της Τσέλσι σε αυτή. Τι είπε ο Μαρότα για τον Βέλγο και τον Ντιμπάλα.

Νέα βελτιωμένη πρόταση για τον δανεισμό του Λουκάκου κατέθεσε η Ίντερ στην Τσέλσι. Ουσιαστικά οι Ιταλοί ανέβηκαν κατά δύο εκατομμύρια ευρώ μειώνοντας την απόσταση που τους χωρίζει από τους μπλε.

Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε κοντά σε συμφωνία. Από την μία η Ίντερ δίνει επτά εκατομμύρια για τον δανεισμό συν μπόνους επίτευξης στόχων και από την άλλη η Τσέλσι θέλει δέκα εκατομμύρια.

Την ίδια ώρα ο διευθύνων σύμβουλος των νερατζούρι μίλησε για τα μεταγραφικά δεδομένα της ιταλικής ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Λουκάκου και Ντιμπάλα.

"Μπορώ να πω ότι σήμερα δεν θα είναι η ημέρα ανακοίνωσης του Λουκάκου. Λουκάκου και Ντιμπάλα είναι "στόχοι" μας, αλλά πρέπει να εξετάσουμε οικονομικά θέματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αυτούς τους δύο παίκτες και θα είμαστε χαρούμενοι αν τους αποκτήσουμε. Αν όχι, θα εξετάσουμε διαφορετικούς στόχους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ