ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο Τάτα Μαρτίνο ανέλαβε την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Ο Ζεράρντο Τάτα Μαρτίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Μεξικό και τη Σαουδική Αραβία
Ο Ζεράρντο Τάτα Μαρτίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Μεξικό και τη Σαουδική Αραβία 2022 AP PHOTO/MOISES CASTILLO

Ο Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο θα είναι ο προπονητής των Λιονέσι Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς στην Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του MLS να ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου Αργεντινού προπονητή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αναγνωρισμένους προπονητές στην Λατινική Αμερική, ο Χεράρδο "Τάτα Μαρτίνο θα είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του MLS να κάνει γνωστή την πρόσληψή του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ίντερ Μαϊάμι και ξέρω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά σπουδαία πράγματα.

Ο σύλλογος έχει τις απαραίτητες υποδομές για να γίνει ανταγωνιστικός στην περιφέρειά του και πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του καθενός μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε ο 60χρονος Αργεντινός ο οποίος θα έχει τη χαρά να συνεργαστεί με τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς που τους είχε παίκτες στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2013-14.

Υπενθυμίζεται πως η αμέσως προηγούμενη παρουσία του σε πάγκο ήταν με την εθνικη ομάδα του Μεξικού (2019-2022), με τον Μαρτίνο να γίνεται ο τρίτος κατά σειρά προπονητής στην -βραχύβια- ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι (ιδρύθηκε το 2018) μετά από τους Φιλ Νέβιλ και Ντιέγκο Αλόνσο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ