ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε για ποιον "καυτό" λόγο ο Ικάρντι είχε τέσσερα κινητά

Η Γουάντα Νάρα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, κάνοντας σαφή υπαινιγμό στον Ικάρντι
Η Γουάντα Νάρα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, κάνοντας σαφή υπαινιγμό στον Ικάρντι INSTAGRAM/ @WANDA_NARA

Η Γουάντα Νάρα εκθέτει τον σύζυγό της αποκαλύπτοντας πως είχε χωρίσει τις γυναίκες που έβγαινε πριν τον γάμο τους με βάση τις ηπείρους και έτσι είχε τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η σχέση ζωής του ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, Μάουρο Ικάρντι, με την influencer, Γουάντα Νάρα, κάθε άλλο παρά ειρηνική και ήσυχη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Έχει σημαδευτεί από πολλές αντιπαραθέσεις, χωρισμούς, επανενώσεις. Η μητέρα της Γουάντα Νάρα μάλιστα, Νόρα Κολόσιμο, έχει αναφερθεί σε περιστατικά βίας από τον ποδοσφαιριστή, καθώς και για την ύπαρξη τοξικότητας και από τις δύο πλευρές.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Rumis" δεν δίστασε να εκθέσει τον σύζυγό της για τις σχέσεις που είχε πριν από το γάμο τους. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ο ποδοσφαιριστής είχε κοιμηθεί με 200 γυναίκες πριν παντρευτούν, ενώ διατηρούσε και τέσσερα κινητά, αφού κατηγοριοποιούσε τις γυναίκες με βάση τις ηπείρους.

"Είχε τέσσερα κινητά επειδή κατηγοριοποιούσε τις γυναίκες ανάλογα με τις ηπείρους. Είναι τρελό. Ένα από αυτά ήταν το καλό κινητό, στο οποίο δεχόταν κλήσεις από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Τα άλλα τρία ήταν για τις γυναίκες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ