CHAMPIONS LEAGUE

Η γκολάρα του Ζέεντορφ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η γκολάρα του Ζέεντορφ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ κάνει ντεμπούτο ως προπονητής στο Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, απέναντι στην οποία έχει σκοράρει ένα από τα ομορφότερα τέρματα της καριέρας του. Δείτε (και ξαναδείτε) το!

Η μεγάλη στιγμή για τον Κλάρενς Ζέεντορφ έφτασε. Μετά από πέντε ματς πρωταθλήματος και ένα για το Κύπελλο Ιταλίας στον πάγκο της Μίλαν, ο Ολλανδός τεχνικός μετράει αντίστροφα και για την ευρωπαϊκή προπονητική του πρεμιέρα, με τους "ροσονέρι" να αντιμετωπίζουν την Ατλέτικο για τους "16" του Champions League.

"Περιμένω μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο Σαν Σίρο όπως γινόταν πάντα. Αυτές είναι οι βραδιές που οι παίκτες ονειρεύονται να βιώσουν όταν ήταν παιδιά. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να νικήσουμε αλλά θα είναι δύσκολο", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζέεντορφ και πρόσθεσε:

"Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή και πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντί τους. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει σπουδαία διαδρομή ως προπονητής, τον συγχαίρω".

Η γκολάρα του Ζέεντορφ στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Αν θέλει πάντως ο Κλάρενς Ζέεντορφ να βρει έμπνευση από κάπου ενόψει της αποψινής μεγάλης μάχης με τους "ροχιμπλάνκος" δεν έχει παρά να θυμηθεί το δικό του ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν.

Και αυτό γιατί ένα από τα ομορφότερα -αν όχι το καλύτερο- γκολ που έχει πετύχει, είναι σε ματς Ρεάλ-Ατλέτικο το 1997, όταν είχε σκοράρει σχεδόν από τη... σέντρα φορώντας τη φανέλα των "μπλάνκος".

Σημειώνεται πως ο Ζέεντορφ έχει πάρει μέρος σε επτά μαδριλένικα ντέρμπι, έχοντας απολογισμό κόντρα στην Ατλέτικο 3 νίκες-2 ισοπαλίες-2 ήττες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ