VIRAL

Η γκάφα του Ντελ Πιέρο στο σχόλιό του για το Ιταλία - Αγγλία που απογείωσε το Twitter

Η γκάφα του Ντελ Πιέρο στο σχόλιό του για το Ιταλία - Αγγλία που απογείωσε το Twitter
PRINT SCREEN

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έκλεψε την παράσταση ως τηλεσχολιαστής στο πλαίσιο της κόντρας της Ιταλίας με την Αγγλια για το Nations League, αφού "ανακάλυψε" στο γήπεδο παίκτη που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα "λιοντάρια" το 2010.

Η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία στο "Μεάτσα" για την 5η αγωνιστική του Nations League είχε μεγάλη νικήτρια την πρώτη που επικράτησε με 1-0 με γκολ του Ρασπαντόρι και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς (απέναντι στην Ουγγαρία) και μεγάλη χαμένη τη δεύτερη, που έμεινε τελευταία και υποβιβάστηκε στην League B.

Πέρα όμως από τις δύο ομάδες που κράτησαν σε υψηλό βαθμό το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, υπήρχε και ένα πρόσωπο που τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα και αυτό ήταν ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για έναν απίστευτο λόγο.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας παρακολούθησε το ματς και κατόπιν κατέθεσε την άποψή του με την ιδιότητα του τηλεσχολιαστή, με τον "Πιντουρίκιο" να μπερδεύεται κάποια στιγμή και να αναφέρεται σε έναν παίκτη που δεν υπήρχε στο χορτάρι.

"Όλη την ώρα που η Αγγλία πίεζε ψηλά είχαν αρκετές κλειστές επιθέσεις, ειδικά όταν ο Ράιτ-Φίλιπς κινούσε τη μπάλα", σχολίασε κάποια στιγμή ο Ντελ Πιέρο, με τον άλλοτε εξτρέμ των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να έχει ωστόσο αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο από το 2019.

Όσο δε για τις τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα των "τριών λιονταριών", αυτές είχαν καταγραφεί πριν από 12 ολόκληρα χρόνια, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, μπαίνοντας ως αλλαγή στα ματς με ΗΠΑ και Αλγερία.

TAGS VIRAL NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ