ΠΑΟΚ

"Η Γιουβέντους θέλει τον Κουλιεράκη για αντικαταστάτη του Σάντρο"

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι | 21 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι | 21 Σεπτεμβρίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στη λίστα της Γιουβέντους, που ψάχνει υποψήφιους αντικαταστάτες του Άλεξ Σάντρο, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Τορίνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport τη Δευτέρα (25/9) κάνει τον απολογισμό των επόμενων μεταγραφικών στόχων της Γιουβέντους.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται κι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τους μπιανκονέρι να βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού Έλληνα τον πιθανό αντικαταστάτη του Άλεξ Σάντρο, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Τορίνο.

Στη λίστα της Γιουβέντους βρίσκονται ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Πάβλοβιτς της Ζάλτσμπουργκ, Ντούκι της Ουνιόν Βερολίνου και Μπέλα Κοτσάπ της Σάουθαμπτον.

Θυμίζουμε ότι ο 19χρονος πέτυχε στο ματς με την Ελσίνκι για το Europa League το πρώτο γκολ για τον Δικέφαλο, ενώ αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο που σημείωσε με τα ασπρόμαυρα στην Ευρώπη.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει συνολικά καταγράψει 39 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2026

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ