ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους θέλει Ντι Μαρία για αντί-Ντιμπάλα

Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ
Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Άνχελ ντι Μαρία πρωταγωνιστεί στη λίστα της Γιουβέντους, μαζί με τον Νικολό Τζανιόλο, για την αντικατάσταση του Πάουλο Ντιπάλα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μίλαν και όπως όλα δείχνουν δύσκολα το Scudetto θα καταλήξει τη φετινή σεζόν στα δικά της χέρια.

Ήδη η διοίκηση του τορινέζικου συλλόγου έχει αρχίσει τα πλάνα της για την επόμενη χρονιά και όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport προτεραιότητα των ιθύνοντων είναι η επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάουλο Ντιμπάλα, που δεν ανανέωσε και θα αποχωρήσει στο φινάλε.

Ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν είναι του Νικολό Τζανιόλο, με τους διοικούντες τη Γιουβέντους να έχουν ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με τον τον ατζέντη του, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να πείσουν τη Ρόμα για τον δανεισμό του με οψιόν εξαγοράς.

Εκτός όμως, από τον Ιταλό επιθετικό, ψηλά στη λίστα των μπιανκονέρι βρίσκεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και ο Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά από τη δεξιά πλευρά τον Βλάχοβιτς. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ